Waterhoentje gaat voor design …

Op de plek waar het HofvijverConcert heeft plaats gehad en daarvóór natuurlijk de verbouwing van het Mauritshuis, heeft een familie Waterhoen gekozen voor design.

Geen ouwe troep waarop de huisvesting is gebaseerd, verzameld uit het water, maar een fraai optrekje, van ‘piep’schuim (heel toepasselijk voor watervogels) met een drijvende loopplank naar het zitgedeelte.

20140626-161643-58603342.jpg

dat is nog eens wat anders dan bij elkaar geraapte zooi waar waterhoentjes doorgaans op nestelen

Maar wacht eens effe; dit kan toch niet zo bij elkaar gesnaveld zijn? Want manlief komt ondanks de rijke inrichting van het woongedeelte nog steeds met goedbedoelde troep langs maar neemt niet het bordes maar geeft het rechtstreeks vanaf het water aan. En je moet wel een heel slechte echtgenote zijn om het niet aan te nemen.

Blijft het raadsel, wie legde deze fraaie watervilla voor familie waterhoen aan?

Een gedachte over “Waterhoentje gaat voor design …

  1. Het eiland is verplaatst nabij het Mauritshuis door pontonbouwers voor Den Haag Klassiek
    Het nest aan de Vijverbergkant kwam in de verdrukking. en de bouwers hebben het verplaatst. kort na afloop van Den Haag Klassiek was het hele nest verdwenen.
    Gered

    Like

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s