Leuk, een pakketje van Karwei!

Niet te geloven dat Bouwmarkt Karwei buitenbeits op deze manier verzendt.

Wij, onwetend van deze bestelling, vragen ons af hoe deze smeerboel weer het huis uit kan. Ten einde raad schakelen wij onze zoon in die op het punt staat zijn zes jaar met zijn vriendin te vieren. Ook zij weten aanvankelijk niet hoe de boel buitenbeitsvrij aan te pakken. Geen telefonische mogelijkheid de klantenservice van Karwei te bereiken!

IMG_4212-0.PNG

de lekkende verpakking laat een verwoestende indruk van witte buitenbeits achter op plavuizen en ‘droogloopmat’

De lekkende verpakking wordt nu door de benadeelde klant afgeleverd bij de klantenservice. Daar wordt het opnieuw, lekkend en al (!!) naar de pakketpostleverancier in kwestie geretourneerd! De klant krijgt niets vergoed en moet de aanbieding witte buitenbeits opnieuw aanschaffen!!!

Boenend en al en voorzien van een extra liter terpentine gaan wij gezamenlijk aan de slag na een drukke opa en oma opvangdag! Vele handdoeken en keukenrollen later bevinden wij ons in de tuin achter de hogedrukspuit om de peperdure droogloopmat te redden. Maar je begrijpt, er is geen redden aan.

20140806-095650-35810621.jpg

De deurmat ligt bij te komen en is door het borstelsysteem (mijn tip!) niet meer van zijn ‘graancirkels’ te ontdoen.

4 reacties

  • 😉 dat deed hij dan ook maar vervolgens. Het verzonden pakket naar de postbezorger blijkt niet te zijn aangekomen (dûh) terwijl Robin wel een retourbewijs in bezit heeft. Hij ontving wel al (!) een tegoedbon van € 100 van Karwei.

   Like

 1. Hoi Niek en Lida, Wat een toestand met die buitenbeits, dat is een gevalletje “koude douche” bij Radar. Hadden jullie die beits nu besteld, of was hij gewoon afgeleverd, zonder een bestelling…? Ik hoop dat je alsnog je schade kunt verhalen, al was het alleen maar om de laconieke houding van Karwei. Groetjes en sterkte, Paul.

  Verstuurd vanaf mijn iPad

  Like

  • Hoi Paul,

   Het was niet te geloven wat een troep dat gaf. Het was een bestelling van Robin en die vergat te vertellen dat er zo’n bestelling aan zat te komen. De schade hebben wij uiteraard al berekend en doorgegeven aan Robin. Die is in spannende afwachting evenals wij natuurlijk.

   Like

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.