Vindt je fiets terug met Bike Bell

Op de Bright Day 2014 in de Westergasfabriek in Amsterdam zag ik dit prototype van de Bike Bell. Het ronde printje met knoopbatterijen past in de standaard fietsbel en is via een app op je smartphone of tablet via Bluetooth te activeren.

Op de video zie je dat de afstand tussen Bluetooth Bike Bell en de smartphone is af te lezen. Handig wanneer je jouw fiets in een woud aan fietsen bij een treinstation of in het centrum van de stad moet achterlaten en weer terug wilt vinden. GPS zorgt ervoor dat jij de bel en daarmee je fiets tot op de meter nauwkeurig kan spotten. Ook kun je via de app van Frolic Studio de betreffende fietsbel laten bellen.

Meer info op:
BlueTooth Bike Bell video
Frolic Studio
Bright Day 2014

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.