De Koe komt tot leven …

Het gebouw dat ik van begin af aan ‘De Koe’ noem en al zó lang achter de bouwhekken aan de Grote Marktstraat stond te vegeteren, komt tot leven met de opening van de Nieuwe Haagse Passage.
De fraaie contrasterende architectuur kom ik zojuist tegen in mijn beeldarchief en eist nu een duidelijke plaats op aan de vernieuwende winkelboulevard. Suite Novotel blijkt de gebruiker te zijn en van hen kreeg ik de uitnodiging om bij de officiële opening aanwezig te zijn. Ik kon ook blijven slapen.

IMG_5040.JPG

opvallende gebouwen een bijnaam geven is echt een vrolijke Haagse gewoonte

Aangezien ik zelden aandacht besteed aan commerciële bedrijven, of er moet een diepere achtergrond in het verleden of de toekomst liggen, heb ik de uitnodiging netjes doorgeschoven naar Haagspraak, de ‘rising star’ van de Haagse blogwereld.

Het werden Guido (Happy Hotelier) van den Elshout (eigenaar van v/h Haagsche Suites) en Edwin IJsman, afgestudeerd bouwkundige, fl docent, dichter/performer en fervent Haagspraakblogger.
Laatstgenoemde zag het meteen zitten om voor de ‘full monty’ te gaan ofwel een live telegram/videoverslag van de opening zelf, tot en met het ontbijt in de vroege ochtend. Happy Hotelier spreekt een andere keer af voor zijn hotelblog, waarmee hij sinds kort wereldwijd furore gaat maken.
Het werd een verrassend verslag dat mij de hele periode van zijn verblijf bleef boeien. Dat is het mooie van Telegram want net als What’sapp kan een hele groep meekijken en reageren, waarbij Telegram het voordeel heeft dat het ook op de PC en Mac werkt en je kunt zien of iemand aan het typen is.
Afijn om kort te gaan boeiend genoeg om nu meteen over te gaan naar HaagSpraak.nl

Eén reactie

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.