Haagse Harry op Grote Markt

Geweldig dat Haagse Harry straks twee meter hoog op de Grote Markt komt te staan. De cultuurprijs van Den Haag 2014 – goed voor een geldbedrag van vijftigduizend euro – werd postuum aan de overleden Marnix Rueb toegekend. Broers Robert-Jan en Alex en vriendin Nienke kunnen hun geluk niet op dit bedrag uit handen van wethouder Joris Wijsmuller te kunnen besteden aan een permanente maar vooral onstuimige herinnering aan onze Haagse vriend.

IMG_5726

Het is leuk als je ook de Haagse Kei postuum krijgt toegekend, maar het wordt een beetje moeilijk deze ook postuum overal mee naartoe te nemen.
Dan is zo’n beeld dat ik in het klein al heb gezien natuurlijk veil betâh!

Nu alleen nog effûh un pakkend teksje verzinneh voâh het witte t-shirt van Harry. Heb je een idee, mail dat dan aan info@iklulhaags.nl. De Erven van Marnix hebben daar een leuke prijs voor in gedachten.

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.