Snelle reactie gemeente voorkomt erger …

In de haast thuis snel een kopje koffie te scoren vóór de finish van Leg 9 van de Volvo Ocean Race in Scheveningen, fiets ik in de bocht naar de Suezkade door een zo te ruiken verse blubber van witte latexverf.

IMG_0370
een vers gevallen emmer witte latex is niet echt fijn om doorheen te fietsen …
Ik glijd gelukkig niet helemaal erin uit. De emmer ligt er naast en een tasje van AH!?!

Met de app BuitenBeter zend ik een foto naar de gemeente met de omschrijving ‘natte verf op straat’ en jawel … waarschijnlijk nog dezelfde avond werd het geheel keurig weggewerkt.
IMG_0375
Petje af voor deze snelle klus!

IMG_0371
Zelf was ik nog enige tijd bezig de latex van fiets en kleren te verwijderen.

IMG_0369
De aankomst van team AlviMedica om twee uur ’s nachts volg ik op de perfecte app Life At The Extreme van VOR (Volvo Ocean Race). De VOR-studio is rechtstreeks verbonden met alle deelnemers. De vraaggesprekken met de schippers zijn boeiend en de opnamen briljant van beeldkwaliteit.

IMG_0379 uiteraard hierover later meer.

2 reacties

  1. Monique en ik waren donderdagavond in Scheveningen in spannende afwachting van de aankomst van de eerste boot… Een groot scherm met de situatie van de ligging schepen heeft ons op het verkeerde been gezet, namelijk onderin het scherm stond een tijd vermeld van 2 uur eerder dan de werkelijk tijd. Dus wij dachten ze varen nu langs Zeeland op het scherm dus ze zullen wel elk moment aan kunnen komen… Mooi niet dus. We zijn om 00.15 uur van de Statenlaan waar de auto geparkeerd stond nog even naar het eind van de boulevard gereden en hoorde daar van enthousiaste afwachters dat de eerste aankomst om 02.00 uur verwacht werd. Toen zijn we maar naar huis gegaan, al met al een leuke ervaring. Een mooie film gezien in de ronde koepeltent de opengewerkte boot bekeken en een heerlijke biologische patat gegeten voor de prijs van 4,10 Euro. En zaterdag naar het vertrek wezen kijken, heerlijk in het zonnetje op het havenhoofd aan het eind van de boulevard de eerste 4 boten zien vertrekken en ’s avonds naar Anouk geweest ook een hele ervaring… Groetjes en tot snel bij ons familie dagje, Paul.

    Verstuurd vanaf mijn iPad

    Geliked door 1 persoon

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.