Next Gladiator Games op Spuiplein en Hofvijver

Vlammen kúnnen we dit weekend op het Spuiplein tijdens de Next Gladiator Games georganiseerd door Pro Freestyle.

IMG_2567
strobalen en aarden wallen vormen de ondergrond voor dare devils op BMX’en, snowboards, ski’s …

Even dacht ik dat de bouw van steigers en het opwerpen van aarden wallen de eerste tekenen waren van de verdedigingslinie tegen burgers die het nieuwe muziek-, dans- en oefentheater De Vuurkorf niet zien zitten.

IMG_0824

IMG_0824Maar een gesprekje met Martijn Vroemen, van de stichting Pro Freestyle roept een veel positiever beeld op

Dit weekend is het Spuiplein hartje Den Haag het decor van spectaculaire jumpstylers, internationale snowboarders op kraakheldere echte sneeuw, BMX jumpers, internationale top met Specs als 8 meter roll-in, super kicker, XL kicker, XL quarterpipe met op de Hofvijver wakeboarders langs het Binnenhof met het torentje van de minister-president Specs
AltacableSki Alta2 System, Unit Park Tech Obstacles.

Zo kunnen wij wel even doorgaan met inside termen, maar voor gewone mensen met de voeten op de grond wordt het een spectaculair weekend waar ons centrum wordt overspoeld met durfals op ski’s, snowboards, BMX’en, etc. Daredevils waarbij je droomt dat jij dit ook kan; gedroomd bedoel je! En het mooie is dat ze vrijdag al gaan oefenen!

Ik moet er niet aan denken dat deze en andere party’s in de toekomst geen doorgang zouden kunnen vinden op ons Spuiplein! Dit bedoelen we nu met een evenementenplein meneer Coenen: lege ruimte dynamisch invullen.

The Next Gladiator Games

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.