KonkreetNieuws is terug

En wij maar denken dat papier het gehad heeft in het digitale tijdperk. Niets is minder waar als je de laatste KonkreetNieuws ziet. Ik ben absoluut geen (kranten)lezer maar KonkreetNieuws heb ik als wijkbewoner van voor tot achteren uitgelezen. Mijn complimenten voor de samenstellers.

IMG_2783
KonkreetNieuws wel even iets anders dan het standaard buurtkrantje

Vooral de crossmediale aanpak (kruisbestuiving) van digitaal nieuws, activiteiten in het Regentesse/Valkenboskwartier, de theaterwereld, sociëteiten, tentoonstellingen, kunst, koken, sport, stadstuinbouw en persoonlijke initiatieven dwingt bewondering af.

En, zoals het hoort met papieren media, het verschijnt maar vijf keer per jaar. In de snelle wereld van het internet brengt dit wijknieuws ons weer even terug op aarde in de ‘grote’ stad.

Zo krijgt Wandelen met Maup al aandacht op de eerste pagina terwijl Maup niet alleen buiten maar ook op het internet zijn plek heeft ingenomen. Maar ook mensen die (te)veel achter hun scherm zitten (..) worden door KN naar buiten gelokt met bijvoorbeeld buiten fitnesstoestellen.

IMG_1097

Nu kun je natuurlijk wel in een oplage van 10.000 stuks verschijnen maar door de ja/nee brievenbussticker gaat KonkreetNieuws aan vele ReVa bewoners voorbij. Daar is wat aan te doen bedacht de redactie. Wanneer je ook benieuwd bent naar de gedrukte KonkreetNieuws dan kan je een sticker aanvragen die de bezorger inseint hier wél een KN in de brievenbus te doen.

Dus als je KonkreetNieuws hebt gelezen en je weet wel iets dat in deze krant past, laat dat dan even weten. De redactie is enthousiast om jouw nieuws te melden.

2 reacties

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.