Kinderboekenmarkt 2015 druk maar echt leuk!

Zo vaak al gehoord dat ik eens bij Dakota langs moest en eindelijk een reden gevonden om te gaan: Kinderboekenmarkt 2015. Een project dat het kinderboek en alles wat ermee samenhangt in het volle daglicht zet.

Vorig jaar in het Atrium van het IJspaleis en dit jaar in Zuid 57 waar theater Dakota is gehuisvest. Zo genoemd omdat het gevestigd is in een oud schoolgebouw in de Zuidlarenstraat nummer 57 in Den Haag Zuidwest.

IMG_2722

En Dakota omdat daar een bijzonder filmproject zijn première had met de zelfde initiator als van de Gebarenwinkel, Ruud Janssen:KingKong in gebarentaal.

IMG_2791

Hetty Looman (Kinderboekenmarkt) heeft zich weken, nee maanden uit de naad gewerkt om samen met (partner in crime) Ruud Janssen tot deze geslaagde happening te komen waarvoor zij alle waardering verdient.
Ook als de bezoekers zijn vertrokken na een hectische dag, moeten zij weer in de verplichte figuren om de drie etages en de kelder met tafels, stellingen en wat al niet meer op te ruimen en te organiseren dat het ingewikkelde pand leeg wordt opgeleverd.

Tot volgend jaar?

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.