Testbericht

Het is weer niet te geloven dat WP rustig de hele boel laat vastlopen om mij ervan in kennis te stellen dat ze zo’n mooie nieuwe app hebben.
Dus toen ik de app in de superieure stand zette, leek het alsof ik mijn eerste post nog moest plaatsen terwijl ik de intocht van Sinterklaas al in totale vorm had opgebouwd. Ik was dus wel verplicht om een Testbericht te plaatsen zodat de eerder ingevoerde posts weer werden gewekt.
Vandaar dit testbericht.

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.