Vreugdevuur 2015 en Hofvijverspektakel

Kratten met professioneel vuurwerk staan opgesteld over de tientallen drijvende pontons in de Hofvijver.

Vuurwerkspecialisten brengen de ontstekingen aan in onze doorgaans saaie zetel van de democratie die in luttele seconden in een explosieve omgeving zal veranderen. Ondertussen strijden op het Zuider- en het Noorderstrand Duindorp (de oudste en grootste) en Scheveningen (nationaal erfgoed) traditiegetrouw om de hoogst gebouwde brandstapel van pallets voor het jaarlijkse vreugdevuur.

De Staatsloterij vuurwerkshow luidt om klokslag 0.00 uur het schrikkeljaar 2016 in. Voor een enkeling zal vanaf dat moment het leven voor goed veranderen als zijn of haar staatslotnummer met de vuurwerkcijfers overeenkomt.

img_1436de spanning stijgt rond de Oudejaarsvuurwerkshow zowel voor het vuurwerkspektakel als voor de te winnen Staatsloterij hoofdprijs van 30 miljoen euro

Dan is het publiek al opgewarmd door de muziek van DJ Mitchell Niemeyer (vanaf 23.00 uur). Géén grote show meer met artiesten, maar méér geld in het vuurwerkshow-spektakel moeten zorgen dat de beelden die op SBS-6 live worden uitgezonden de wereld over gaan.

met deze beelden geprojecteerd op de Eerste Kamer moet dat lukken

een voorproefje van de kwaliteiten van DJ Mitchel Niemeyer in Miami

Eerdere vreugdevuren

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.