Zeearend gespot?

Vanmiddag reed ik langs de Waterpartij en zag ik een grote roofvogel langs het rijwielpad zitten. Toen ik stopte om hem te filmen, vloog hij naar een dieper deel van het park naast het Promenade Hotel.

Ik weet niet wat voor een vogel dit is. Hij lijkt op een zeearend maar de vleugels zijn niet zwart maar bont gekleurd.

img_1647

Kan iemand mij vertellen wat voor type vogel dit is?

10 reacties

  1. Wouw Niek, wat gaaf… volgens mij is het een steenarend… En dat in de stad… Groetjes van de buuf! (ik zag vanmorgen in de Suezkade 2 futen een liefdesdans doen…)

    Geliked door 1 persoon

  2. Er leven 3 buizerds in de Scheveningse Bosjes, een solitaire man die er geboren is en een koppeltje. Prachtig om te zien. Nog meer reden om daar geen betonnen paden doorheen te trekken en allerlei reuring te veroorzaken.

    Like

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.