De Passage en Barbette

Een nieuwe vorm van exposeren dient zich aan in de Haagse Passage bij Barbette – Les Arts Féminin. De galerie is direct vanaf de Passagevloer te bewonderen. Geïnteresseerden kunnen net om de hoek terecht bij Hop & Stork dé plek waar de initiatiefnemers Jasper en Barbara aanwezig zullen zijn.

img_1854

door de fraaie etalageruit is te zien dat hier een foto shoot aan de gang is voor De Passage zelf

Ik tref het dat ik nu tóch naar binnen kan tegelijk met de makers van de fotoshoot van Barbara en Jasper voor dit fraaie deel van De Passage. De fotograaf en begeleider kijken mij ietwat argwanend aan of ik hier soms ook moet zijn. Barbara en Jasper hebben mij toch écht uitgenodigd voor een bezoekje aan hun nieuwe galerie.

Barbette, Les Arts Féminin: de naam zegt het al, kunst rond de vrouw viert hoogtij in de Passage. In de eerste helft van 2016 zeven thema-exposities waarin de schoonheid van de vrouwelijke vorm – telkens vanuit een ander perspectief – wordt belicht. Tot en met 3 april is de tentoonstelling Femme Fatale, elke dag van 10.00 tot 22.30 te bezichtigen in de Haagse Passage (nummer 31).

Barbara vertelt: “In Rijswijk hebben wij al een galerie maar deze ruimte kwam vrij en wij wilden al graag naar Den Haag en dicht bij het centrum zitten. Als gegadigden willen afspreken, kan dat on-line op Barbette.nl.

Dus nu snel even kijken naar Femme Fatale want het nieuwe thema vrouw komt er al weer aan …

De Haagse Passage

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.