Muur Park Sorghvliet aangepakt

Positieve ontwikkeling dat de muur rond Park Sorghvliet wordt aangepakt. Nog niet zo lang geleden gingen er namelijk stemmen op, het park geheel open te gooien zodat er meer bezoek zou komen. Wie het park een warm hart toedraagt weet dat dit het einde is van dit zorgvuldig bewaarde stukje historisch groen.

Om de bijzondere flora en fauna te kunnen behouden voor volgende generaties is het juist noodzakelijk de rust in het park te bewaren door het aantal bezoekers beperkt te houden.

img_1984

werkzaamheden aan de muur rond het Park Sorghvliet tonen aan dat de bescherming tegen de buitenwereld nog actief is

Met de restauratiewerkzaamheden aan de muur heeft het er alle schijn van dat dit gaat lukken. De Vrienden van Park Sorghvliet zijn nog op zoek naar donateurs die ook vriend willen worden en zo het behoud van dit unieke stukje Haags groen samen met de Vrienden van Park Sorghvliet willen ondersteunen.

Eén reactie

  1. Graag dit park het besloten karakter laten behouden anders wordt het een honden uitlaatplek en verliest het zijn aantrekkelijkheid als oase van rust en het zou net als het bos aan de andere kant van de weg een cruising plek kunnen worden

    Like

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.