Attente bouwers

Nieuwe riolering, kabelaanleg en herindeling van straten brengen in woonwijken nogal wat zand- en puinhopen teweeg. Grote kans dat niet alles netjes achter de bouwbroek wordt opgeruimd. Rond de Archimedesstraat is zo’n megaklus al een tijdje gaande. Nog even en het hekje rond het perk wordt door het bouwhekwerk geplet …

Pas zag ik een situatie rond het pleintje waar de bouwkeet staat die weleens fataal kon worden voor het nog niet zo lang geleden geplaatste hekwerk. En de man die het hekwerk toen plaatste had er al niet zo’n vertrouwen in. Letterlijk zei hij toen:“Het duurt niet lang of het hekje bezwijkt onder de eraan vastgemaakte fietsen!”

Hoe waar waren zijn woorden over het voorspelde voorval. Maar niet de rijwielen doen de omheining bezwijken, maar de druk van verzamelde bakstenen deden de dreiging ontstaan. Als hier niet ingegrepen zou worden, lag het hekje binnen no time plat.


Een simpele mail met foto’s van de situatie naar Verhoef Infra en het euvel werd even later verholpen. Keurig netjes staan de blauwe scheidingswanden op gepaste afstand van het nog steeds recht overeind staande perkhekwerk. Zelfs de witte damesfiets kan weer even opgelucht ademhalen.

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.