Noodnet werkt

Als ik om twaalf uur de maandelijkse sirenes hoor loeien, bedenk ik dat ik niet heb gereageerd op de tv-reclame. Ik weet zeker dat ik mijn toestel toentertijd had ingesteld omdat Apple een van de latere fabrikanten was die zo’n technisch hoogstandje toeliet in zijn programmatuur. Toen dacht ik nog als early adoptor de pineut te zijn met zo’n fabrikant. 

Hoe kan ik nu controleren ‘of ie ut doet’, gaat het door mij heen. 

De sirenes zijn al uitgejankt en er gebeurt nog steeds niets … Of toch? 

Jawel hoor. Een niet eerder gehoord signaal komt opeens uit mijn toestel. Hij doet ut!

En nu maar hopen dat wij het nooit zullen hoeven gebruiken …
Zie ook

Wat je moet doen als je mobieltje nog niet reageerde.

Op Twitter #NLAlert

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.