La Linea in Optima Forma

De gele lijn door het Zeehelden Design Kwartier kan weleens een vervelende streep door de rekening worden als deze moet worden weggehaald. De lijn die voorheen met krijt werd getrokken blijkt nu met een spuitbus te zijn aangebracht en nogal hardnekkig aan haar plek gehecht te zijn. 

Eerst zie je de streep niet. Dan denk je dat de lijn iets met een gemeentelijk plan voor de stoep te maken heeft. Maar dan zouden die werkzaamheden wel héél omvangrijk zijn. Tot slot kom je erachter dat de gele lijn weleens het complete gebied van het Zeehelden Design Kwartier omvat. Heel creatief bedacht dus.

Wat nu te doen om de gele lijn weg te halen? Schoonspuiten is niet aan te raden want dan wordt de stoep op die plek brandschoon en dat is ook weer geen gezicht. Opnieuw bestraten gaat te ver; Den Haag ligt al half open.

Mijn voorstel is, laat de streep ongemoeid tot het moment van het Zeehelden Design Kwartier 2017. Een jaar lang eraan herinnerd worden dat het Zeelhelden Kwartier dé plek is waar design in de ruimste zin van het woord in de belangstelling staat.

La Linea in optima forma. Een boeiender reclameobject in graffiti is nauwelijks denkbaar!

3 reacties

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.