Bekendmaking; van wat? 

In bijna een halve pagina advertentie in de dagbladen plaatst het ministerie van Infrastructuur en Milieu een bekendmaking. Een (ontwerp)vaststelling saneringsplannen zonder maatregelen ten behoeve van hoofdspoorwegen. 


Waar hebben ze het over? 

Geluidsproductieplafonds?

31 december 2020 (!) geldt als uiterste datum voor indiening van deze saneringsplannen. Dan gaan ze pas nadenken over het uitvoeren van de plannen. Let wel, maatregelen ten behoeve van de hoofdspoorwegen worden niet genomen, staat nog even fijntjes in de kop!

Waarom schrijven ze niet gewoon in Jip en Janneke taal wat ze bedoelen? 

Treinen maken herrie en daar willen wij wat aan doen. Helemaal geluidloos gaat het niet worden (met zulke zware bakbeesten op het spoor). Daarom denken wij aan het plaatsen van geluiddempers onder het spoor en geluidsschermen nabij het spoor. Maar niet onder de hoofdsporen, daar mogen wij niet aankomen van ProRail. 

Neem er gerust de tijd voor. De plannen hoeven pas in 2020 te worden ingeleverd. 

Informatie Bureau Maatregelen Infrastructuur 

Eén reactie

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.