Geroosterde Pinda blijkt reddingsboot

Ik vind het zo’n raar model die boot dat ik deze op het Zieke maar even heb vastgelegd. Blijkt het de Roasted Peanut te zijn die even tevoren aan de Haringkade te water is gelaten. Aldus de AD Haagsche Courant

De mannen van Brunotti in Scheveningen hebben hun best gedaan. Immers deze fraaie groene badkuip met zwemplateau is het resultaat van noeste arbeid. Een luxe sloep met toilet en Bluetooth voor de meer vrolijke feestvaarders. 

Toen de vissersboot Johanna Maria twee jaar terug tijdens onderhoud in de Scheveningse haven in brand vloog, wisten Jeroen van de Werf (!) en Jinne Sietsma de reddingsboten (peanuts) uit de vlammenzee te redden. 

De Roasted Peanut is het resultaat. Als dit een feestje moet worden mogen de mannen wel wat vrolijker kijken …

Zie ook 

Haagspraakverslag scheepsbrand Johanna Maria 2014 van Oenkenstein  

Willemsvaart

Boottochtdenhaag

Nog meer varen

Eén reactie

  1. Waar moet dat toilet zich bevinden?? of is het zo’n chemische emmer terwijl dan iedereen er gezellig om heen zit te keuvelen want de diepte kun je niet in grachten zijn daar te ondiep voor (Denk ik zo)

    Like

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.