BuitenBeter Best!

Waarom wordt er in gemeentes van enige omvang voor veel geld iets ontwikkeld als het al bestaat? Ook Den Haag moest zonodig de app ontwikkelen Meldingen Den Haag voor meldingen in de openbare ruimte terwijl BuitenBeter speciaal voor gemeentes is bedoeld. 

Iets wat in de stad vies, stuk of onveilig is meld je gewoon het makkelijkst via BuitenBeter. Kijk maar op de pagina Meldingen Openbare Ruimte

Meldingen Den Haag is de door Den Haag ontwikkelde app die niet voldeed


Wat de gemeente alleen nog even moet doen is zich actief aansluiten op de app BuitenBeter zodat deze ook de status van jouw melding kan geven. Nu vindt dit nog plaats door tussenkomst van het gemeentelijk Contactcentrum. 

Ook deze vage illegale stort achter een muurtje wordt geruimd


Waarom is de gemeente niet actief aangesloten terwijl zij wél van de app gebruik maakt? Den Haag ziet nu toch ook wel in dat BuitenBeter gewoon het best is? 

Zie ook

Den Haag gebruikt BuitenBeter

De BuitenBeter app pagina

5 reacties

 1. Is er dan ook inzicht in de beweegredenen om voor eigen ontwikkeling te kiezen? Miste de gemeente iets in de al aanwezige app? Je schrijft over voor veel geld zelf ontwikkelen, is er een kostenvergelijk gemaakt op deze case om tot die veronderstelling te komen?

  Like

  • Scoren lijkt mij er een van. Bij andere momenten lijkt het alsof het in eigen beheer hebben de voornaamste reden voor de ontwikkeling is. Dit zie je ook bij de ontwikkeling en ten uitvoerbrenging bij andere gemeentes onderling: vooral niet kopiëren wat al is ontwikkeld. Ik heb de start van Buiten Beter vanaf begin af aan meegemaakt. Pas erna is men bij de gemeente ermee begonnen en inmiddels opgehouden dus. Zonde!

   Like

 2. Langs deze weg wil ik je veel sterkte wensen met de onderzoeken en de afwikkeling daarvan.
  Al zit ik in Spanje ik lees nog steeds de Hagazine met veel plezier.
  Doe Lida de groeten
  Groet
  Louis

  Like

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.