Martin Gillisse overleden

Trots dat ik ben dat ik Martin en zijn broers heb mogen interviewen aan de stamtafel van Nico’s Snackbar bij hun 60-jarig bestaan in 2015. Vandaag lees ik in het AD dat hij is overleden en in stilte is begraven. 

Het was echt een instituut toen Nico’s Snackbar nog in bedrijf was in het Bezuidenhout en ik er een kennismakingsbezoek aflegde. Dat zij eerder al een punt achter hun roemruchte bedrijf zette was mij thuis ontgaan. Gelukkig is er nog het gezellige interview dat ik met hen had waarin de familiaire sfeer ruimschoots aan bod komt. 

Ik wens de familie de komende tijd alle sterkte toe om het gemis te aanvaarden.

Een gedachte over “Martin Gillisse overleden

  1. Heb hem omdertussen al 6 jaar overleefd. De meeste patat heb ik bij Nico gehaald, die op de Rijswijkse weg begonnen is, als il me goed herinner. RIP Martin

    Like

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s