Tram 3 dendert voorbij …

Ondanks de HTM Railstofzuiger – een vernuftig voertuig dat zowel op de weg als in de rails ongewenst materiaal opzuigt – maakt RandstadRail in het voorbij gaan zoveel herrie in huis dat wij elkaar even niet kunnen verstaan. Dit vraagt om actie naar de HTM op Twitter.

HTM Personenvervoer reageert in een privé bericht op Twitter …

‘hoi, maakt de tram de herrie of de rails?’

Even denk ik dat dit als grap is bedoeld en wil ik ook ‘grappig’ antwoorden. Iets als bijvoorbeeld: “Als er géén tram voorbij komt, maakt de rails geen herrie …’ Maar ik vermoed dat zij denkt dat ik in de tram zit en van daaruit klaag. Dus ik antwoord:

Als de tram voorbij komt maakt de rails herrie!’

Dit blijkt duidelijker te zijn, want even later volgt het bericht:

bedankt voor het doorgeven, ik zal er een melding van maken.

Nu maar hopen dat deze zal worden doorgegeven aan de juiste afdeling die ervoor zal zorgen dat dit uiterst irritante kabaal eindigt.

Toch nog maar even in Hagazine geplaatst

Eén reactie

  1. Breek me de bek niet open. RR dendert met veel meer kabaal over de Laan Van Meerdervoort dan van tevoren bekend gemaakt door de toenmalige wethouder BB die tegenwoordig volksgezondheid “doet” en ik met Bruinsma pleeg aan te duiden vanwege zijn “RR verleden” . Niet alleen kabaal, maar ook trillingen veroorzaakt het kreng. Heb je geen scheuren in je huis inmiddels Niek? Die trillingen zijn funest, want de huizen zijn “op staal” gebouwd in een tijd dat er uitsluitend paardentrams over de Laan Van Meerdervoort reed en de stoomtrein achter de Laan Van Meerdervoort op een speciaal tracé dat afboog van het lijn 11 tracé…als je in zand roert wordt het instabiel weet iedere Delftenaar bouwkunde die iets met funderingen te maken heeft je te vertellen….en nog wat: de rail maakt kabaal omdat de rail vervangen is vanwege RR en nu op een betonnen bed ligt en daar met nylon dat vele malen harder is dan het rubber waarop de rail voorheen lag en dus zowel meer trillingen als meer kabaal maakt……my 2 cents

    Geliked door 1 persoon

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.