Contrast

De zwarte stalen balken aan de onderzijde van het in aanbouw zijnde Onderwijs en Cultuur Centrum (OCC) op het Spuiplein mogen natuurlijk niet contrasteren met het naastliggende spierwitte IJspaleis.

Twee medewerkers aan de bouw van het OCC rollen de laatste meters wit voor het zicht vanaf het Spui.

De drukke OCC-bouwlocatie met kranen, hekwerken en containers is voorlopig toch écht contrasterender met het slaapverwekkende IJspaleis.

Op eventuele rust mogen we de komende tijd helemaal niet rekenen als straks het Japanese restaurant en het Mercure Hotel plaats moeten gaan maken voor nieuwe hoogbouw …

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.