Vinyl

Je ziet ze steeds meer, platenzaken. Gewoon winkels die lp’s, EP-tjes en singels met al dan niet een nieuwe platenhoes er omheen verkopen. Op het Noordeinde valt de grappige raamdecoratie 33/45 mij direct op.

raamdecoratie verraadt vinyl in de bakken

Als ik naar binnen kijk denk ik, zullen mensen die hier vinyl geluidsdragers kopen ook een draaitafel hebben? Of gaat de aanschaf puur om de nostalgie die ermee te maken heeft? Vinyl is zo kwetsbaar om af te draaien. Weten ze dat wel? En nog belangrijker gaan ze even zorgvuldig om met het vastpakken en in de hoes doen als nodig is?

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.