Onzalig plan MRDH

Een onzalig plan om de tram over het midden van het Prins Hendrikplein te laten rijden. Nu staan er vrolijke beelden rond een fontein waar kinderen spelen. Bovendien is het al eerder geprobeerd om de bredere nieuwe trams door de Zoutmanstraat te persen. Is dit weer een nieuwe poging van Metropool Regio Rotterdam Den Haag die het allemaal zo fraai denken te kunnen organiseren?

zelfs verkeersbord als waarschuwing

Ook al eens gedacht om soepelere cq smallere nieuwe trams te ontwerpen gebaseerd op de omgeving waar ze komen te rijden?

Eén reactie

  1. Tja, dat komt er helaas van als je trams bestelt zonder rekening te houden met de Haagse straten waar ze doorheen moeten. Wat dacht je van de Paul Krugerlaan? Dat is ook een bottleneck. Zal er wel op uitdraaien dat er parkeerplaatsen vervallen of dat de stoepen versmald worden.
    Maar ja, ik moet de eerste politicus nog tegenkomen die een beoordelingsfout ruiterlijk toegeeft.

    Like

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.