Zandsuppletie?

Laat ik nu toch denken dat we van die zandsuppletie af zijn sinds we de Zandmotor in het leven hebben geroepen?

Mensen verbazen zich nog altijd over het lange eind dat ze vanaf de boulevard over het zand moeten lopen om bij de branding te komen. Bovendien is een enorm deel van het Noorderstrand rechts van de Scheveningse Pier afgegraven voor de aanleg van alweer een parkeergarage. Een locatie waarvan ik dacht dat die juist verboden was in verband met het behoud van het duin als natuurlijke zeewering.

enorme dieptes tijdens de zoveelste afgraving voor een parkeergarage

Enorme dieptes waren te zien tijdens de afgraving toen men onverwachts op bunkers stuitte. Zou de zee hebben gemerkt dat zij juist híer wel eens haar slag kan slaan? En moet Rijkswaterstaat dáárom met die enorme strandophoging beginnen?

2 reacties

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.