Gluren bij de buren

Op zondag 9 februari is heel Den Haag toneel voor Gluren bij de Buren 2020! Lokale artiesten doen een boekje vol talent open!

In maar liefst 100 Haagse huiskamers nodigen de bewoners je uit voor een gezellig half uurtje met een kop koffie en een intiem optreden. De Haagse acts zijn van alle markten thuis. Je hebt in elke huiskamer drie keer de kans om een optreden bij te wonen van maximaal dertig minuten. De tijden zijn per wijk over de dag zó ingedeeld dat je lopend of met de fiets bij wel zeven buren op bezoek kunt. Zorg in dat geval wel voor een goede planning. Heel veel plezier tijdens Gluren bij de Buren 2020.

Valkenbosplein 13, Alexander Franken 12.00/13.30/15.00 uur

Gluren bij de buren is er al sinds 2000 toen Internet nog met een hoofdletter geschreven werd. De actie toen binnen Internet Fiesta moest mensen wegwijs maken op het Internet. Je stelde ook je PC en Internetkennis beschikbaar.

Zie ook Gluren bij de Buren

10 reacties

 1. Gluren bij de buren is door Heel Nederland. Ik heb ook meegedaan, en stond in Leidschendam te performen. Het was geweldig. zo genoten van het publiek, mooie reacties ! Dus ja volgend jaar weer 😀

  Like

 2. Vorig jaar had ik me opgegeven, maar trok de gastvrouw zich terug. Ik heb met toen domweg ergens tussen gedrongen.
  Dit jaar had me mijn niet op de verzendlijst gezet. Toen ik me weer ergens tussen wilde dringen, wilde men er niet aan.
  Geen optreden van mij dit jaar dus.
  Ik begrijp absoluut niet wat er mis is aan mijn optredens.

  Like

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.