Luchtreclame

‘Omdat wetenschap levens van mensen kan verlengen wordt de mensheid het leven beknot …’

zelfs oneens in de lucht

2 reacties

  1. Bij mij werkt luchtherriereclame averrechts en ik denk dat ik niet de enige ben. Reclames wekken vaak irritatie op, maar die in de lucht winnen het. Ze maken herrie zodat je omhoog kijkt. Alleen is ruim 80% van de mensheid niet gediend van die herrie en dat doet afbreuk aan de reclame die ze door de lucht slepen. Dus als mijn bank aan die onzin begint, dan stap ik vandaag no over naar een bank die het niet doet. Luchtballonnen scoren bij mij veel beter.

    Geliked door 1 persoon

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.