Rare wereld …

Woensdag had ik een afspraak met LabWest en de prikpost aan de overkant. Die wordt weer gebruikt, mits van tevoren afgesproken via de digitale kalender.

In tegenstelling tot de eerste keer dat de prikpost weer open was, liep alles alsof er geen Corona bestond. Althans voor degene die mij prikte! Dat zei ik ook tegen de man en hij vroeg: “Hoe bedoelt u?.

Ik vertelde over de vorige keer, dat de vrouw volledig in doktersjas en mondkapje op achter een plexiglas scherm opereerde …

De man keek om zich heen en zei: “Oh ja, dat scherm …”

Hij had het nog niet opgemerkt en deed er verder niets mee.

… of dicht? Is vandaag de vraag …

Ik heb het maar zo gelaten, maar de vorige keer toen de vrouw klaar was met prikken, zei ze dat ik moest wachten want ze ging mij begeleiden naar buiten, via een nieuwe route langs de achterkant van de prikpost. Ze zei ook nog, let u op het afstapje? Ik mocht ondertussen niets aanraken en liep dus vanuit de Archimedesstraat terug naar huis!..

Eigenlijk dacht ik dat de prikker van vandaag niet wist waar hij mee bezig was, maar digitaal was het zonder haperen en uiterst snel!?!

Het is een rare wereld vandaag de dag …

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.