Geen van Biden …

De verkiezingen tussen Trump en Biden in de media komen mijn neus uit. Als je niets anders te doen hebt, is het wel leuk natuurlijk. Bovendien is er altijd wel iemand die mij informeert als er echt iets te melden valt. Dus ga ik even een klusje doen dat ons matig irriteert, de voordeurmat.

Waar het door komt weet ik niet maar deze schuift bij elke voetstap weg van de plek waar deze hoort te liggen. Een nieuwe mat lijkt de oplossing. Of ik de dikte even wil opmeten voor een nieuw exemplaar.

“Sinds het ongelukje met het omgekeerde verfblik en de oplossing met de huidige mat, kruipt deze steeds weg”, zeg ik tegen Lida …

“Kan die mat er dan niet onderuit?”, oppert zij …

Nee toch? Zit ik weer in de verkiezingen maar in 2014! Zal hier het begrip ‘MATTEN’ vandaan komen?

Helemaal niet aan gedacht eigenlijk … zie ook het ongelukje

3 reacties

 1. Ps voor de deurmat is er een onderlaag van kleine vierkantjes van rubber #antislip vroeger hadden we dit onder een Smyrna tapijt

  Like

 2. Ik schreef op Twitter
  ‘Trump of Biden’
  Geen van beiden.
  vielen ze er over dat ik een flauwe grap maakte en dat je Biden anders uitsprak maar in de haast om Biden te verdedigen lazen ze niet wat er stond ik schreef .
  GEEN VAN BEIDEN. 🙂

  Like

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.