Saxofoon uitgespeeld?

Valt het u ook op dat de aanbouw van het vroegere KLM-gebouw met de opvallende naam de Saxofoon niet meer in de media is te vinden? Als je de website oproept dan komt de geplande nieuwbouw in beeld en wel zo duidelijk dat ik een kijkje ga nemen.

Eigenlijk is het een soortgelijk verhaal als de Zeestraat 67F naast Panorama Mesdag. De gemeente doet alsof zij personeel te kort heeft om pure verwaarlozing van gebouwen op een lijst te zetten maar daar hebben de Vrienden van Den Haag in haar nieuwsblad Ons Den Haag melding van gemaakt en zowaar is dat pand nu achter wit doek verborgen.

En nu terug naar de Saxofoon. Gelukkig staat het gebouw er nog maar de fitnessruimte waar ik elke vrijdagochtend vóór het werk mijn conditie bijhield heeft nu grote gaten in haar ramen en het geheel heeft niet meer het recht om ‘Saxofoon’ te worden genoemd.

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.