Wijkindelingen een keuzevak …

Hoek Beeklaan Laan van Meerdervoort
Voorbeeld: Hoek Beeklaan Laan van Meerdervoort blijkt stadsdeel Scheveningen

Op ons Stadhuis blijkt de kennis van wijkindelingen een keuzevak te zijn en niet alle ambtenaren hebben voor dit vak gekozen. Zij wonen waarschijnlijk ook niet in onze stad, dus wat zal je dan. Ik, en met mij vele andere Vrienden wonen in het stadsdeel Segbroek, met name in het Regentesse-/Valkenboskwartier, althans tot voor kort leek dat zo. Tot ik hoorde dat het deel Regentessekwartier met o.a. de postcode 2518, (tussen Lijn 11 en de Noordwestbuitensingel) naar stadsdeel Centrum was overgedaan. Dit werd medegedeeld n.a.v. vele bezorgklachten van het Weekblad de Posthoorn. Wij ontvangen (áls hij komt) edities van Scheveningen, Centrum maar géén Segbroek. Nee mijnheer geen Segbroek maar Centrum zegt de gemeente.

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.