Contact

HAGAZiNE vroeger, Het digitale geweten van Den Haag probeert de beperkte nieuwsvoorziening in en over Den Haag aan te vullen. Vooral onderwerpen die buiten de gevestigde media blijven, krijgen hier aandacht. Denk aan kunst, bouw- en sloopplannen, de media, nieuwe ontwikkelingen en vreemde beslissingen ‘van hogerhand’. Er is geen tijd voor nader onderzoek en diepgaande controle; HAGAZiNE signaleert slechts met een vleugje Hollandse nuchterheid.
HAGAZiNE – The Blog – is de logische stap na de moeizame periode van knip- en plakwerk die ik jarenlang heb volgehouden. Vanaf mijn iPad dus niet gehinderd door telefoon (!) kan ik op vele plaatsen mijn ei kwijt. En in deze gevoelloze maatschappij is het nog maar het begin. Van losliggende tegel tot dreigende bomenkap.

Niek (mail)

Niets van deze website en/of blog mag zonder vermelding van mijn naam @interniek worden hergebruikt. 

Eén reactie

 1. Geachte redactie,

  Vanmiddag bevestigde de GGD Haaglanden ons meldpunt Rookoverlast dat er chroom-6 vrijkomt bij het verbranden van pallets. Chroom-6 kan helaas niet verbrand worden. Chroom-6 komt binnen via je huid en je kunt het ook inademen. De GGD liet ons weten dat ze verder niet veel kunnen doen hieraan. De gemeente Den Haag liet ons tijden in de wacht zetten waarna de verbinding werd verbroken. Uiteindelijk verwijzen ze ons door naar http://www.duindorpvreugdevuur.nl/ . Het verbranden van sloopafval hout is een milieu delict.

  Met vriendelijke groet,

  Boonstra
  http://www.houtrookoverlast.nl
  Tel. 06 49 13 77 77

  Like

Reacties zijn gesloten.