Ontdek Hoe Je Jouw Twist Knot Bun Creëert in Slechts 4 Simpele Stappen

Evy de Koning

Ontdek de geheimen van een perfecte Twist Knot Bun: Stap-voor-stap handleiding voor een moeiteloze en stijlvolle haarstijl in slechts 4 eenvoudige stappen

Ontdek hoe je in slechts vier simpele stappen een stijlvolle Twist Knot Bun creëert – je nieuwe go-to kapsel dat zowel eenvoudig als elegant is.

Wil je een makkelijk en elegant knotje creëren zonder urenlang voor de spiegel te staan? De Twist Knot Bun is de ideale oplossing! Dit strakke, chique en trendy knotje is in slechts een paar bewegingen te realiseren. Ontdek hoe je dit knotje perfect kunt maken met onze tips en trucs.

Stap 1: Bereid je haar voor op de Twist Knot Bun

Voordat je begint met het maken van de Twist Knot Bun, is het essentieel om je haar goed voor te bereiden:

 • Borstel ze voorzichtig om ze te ontwarren en volume te geven.
 • Breng een beetje stylingcrème of -mousse aan om het stylen gemakkelijker te maken en kroezen te voorkomen.
 • Als je fijn of glibberig haar hebt, aarzel dan niet om het lichtjes te textureren met een zoutoplossing of volumegevende spray, zodat het knotje beter blijft zitten.

Deze eerste stap is cruciaal om een ​​onberispelijk resultaat te verkrijgen en het succes van uw Twist Knot Bun te garanderen.

Eenvoudig knotje: zo maak je jouw Twist Knot Bun in slechts 4 bewegingen
Eenvoudig knotje: zo maak je jouw Twist Knot Bun in slechts 4 bewegingen

Stap 2: Maak een lage paardenstaart

Om de Twist Knot Bun te starten, maak je een lage paardenstaart in de nek:

 1. Verzamel uw haar aan de achterkant van uw hoofd met een kam met wijde tanden om het haar gelijkmatig te verdelen en hobbels te voorkomen.
 2. Maak een vrij losse paardenstaart en zet deze vast met een niet-metalen of speciaal haarelastiek om je manen niet te beschadigen.
Ontdek ook :   Kom je slaap tekort? Hier is een wellnesstip die uw leven radicaal kan veranderen

De paardenstaart moet zich aan de basis van de nek bevinden, niet te hoog en niet te laagom een ​​mooi resultaat en een goede balans van de Twist Knot Bun op het hoofd te garanderen.

@kerifay Nieuw ga naar #kapsel #haartutorial #haartutorials #topknoop #slanke knot ♬ Big Energy (feat. DJ Khaled) (Remix) – Latto & Mariah Carey

Stap 3: Maak de twist

Zodra de paardenstaart stevig op zijn plaats zit, is het tijd om verder te gaan met de twist:

 1. Verdeel de paardenstaart in twee gelijke delen. Ze moeten allemaal ongeveer dezelfde haarmassa hebben om een ​​harmonieuze twist te verkrijgen.
 2. Wikkel elke sectie voorzichtig om de andere, waarbij u altijd dezelfde sectie over de andere heen legt. Het kost misschien een paar pogingen om deze stap onder de knie te krijgen, maar het belangrijkste is dat je een soepele, strakke beweging hebt voor een succesvolle draai.
 3. Zet het uiteinde van de twee gedraaide delen tijdelijk vast met een tijdelijk elastiek of clip om de twist op zijn plaats te houden terwijl je het knotje vormt.

Deze twist geeft je Twist Knot Bun zijn unieke uitstraling en sterke structuur.

Bonus: Varieer de grootte van de secties voor een originele twist

Voor een nog chiquer en trendy resultaat kun je proberen de grootte van de secties enigszins te variëren door ze imperfect te maken. Je krijgt dus een minder klassiek en moderner knotje! Wees niet bang om te experimenteren met verschillende sectiegroottes om de stijl te vinden die het beste bij je past.

Ontdek ook :   Kom je slaap tekort? Hier is een wellnesstip die uw leven radicaal kan veranderen

Stap 4: Maak het Twist Knot Bun af

Nu je twist is gemaakt en behouden, hoef je alleen nog maar het knotje te vormen:

 1. Wikkel de twist voorzichtig rond de basis van de paardenstaart en zorg ervoor dat je de richting volgt waarin je je haar hebt gedraaid om een ​​mooie harmonie en beweging te behouden.
 2. Als je klaar bent met het omwikkelen van de twist, zet je deze vast aan de basis van het knotje met schuifspelden om de twee gedraaide delen stevig bij elkaar te houden en te voorkomen dat ze uit elkaar vallen.
 3. Verwijder de elastische of tijdelijke clip die het uiteinde van de twist vasthield en stop dat uiteinde discreet onder het knotje, indien nodig met een extra speld.
 4. Controleer of alle strengen op hun plaats zitten en pas ze indien nodig aan door extra spelden toe te voegen om een ​​goede ondersteuning en een mooie vorm aan het knotje te garanderen.

En daar heb je het: je Twist Knot Bun is een succes!

Tip: Zet het knotje vast met stylingspray

Voor een optimale fixatie gedurende de dag, aarzel niet om een ​​beetje stylingspray op het knotje te spuiten om alle lokken op hun plaats te houden en kroezen te voorkomen.

Ontdek ook :   Kom je slaap tekort? Hier is een wellnesstip die uw leven radicaal kan veranderen

Nu is het jouw beurt !

Nu je alle stappen en tips kent om een ​​fantastische Twist Knot Bun te maken, hoef je alleen maar aan de slag te gaan! Met een beetje oefening zal dit snelle en gemakkelijke kapsel al snel een vast onderdeel worden van uw drukke ochtenden of elegante avonden. Aarzel dus niet om te experimenteren en laat je creativiteit spreken om de Twist Knot Bun te creëren die perfect past bij jouw stijl en wensen!

Het team van BoyacaCultural wil je hartelijk bedanken voor het lezen van ons artikel. We hopen dat je genoten hebt van de inhoud en dat het waardevolle informatie voor je was! Als je het gevoel hebt dat dit nuttig zou kunnen zijn voor anderen, nodigen we je uit om het te delen met je vrienden op sociale netwerken of WhatsApp. Jouw steun maakt het mogelijk voor ons om verder te gaan met het creëren en delen van meer boeiende en relevante inhoud. Dankzij jou kunnen we blijven groeien en onze passie voor cultuur verspreiden. Bedankt voor je steun!

Hagazine » Blog » Ontdek Hoe Je Jouw Twist Knot Bun Creëert in Slechts 4 Simpele Stappen