Ontdek waarom de vierkante jongenssnit deze zomer razend populair is geworden: Maak het jouw herfsttrend voor 2023!

Evy de Koning

Ontdek waarom de vierkante snit voor jongens deze zomer zo populair is en waarom het de perfecte look zou kunnen zijn voor de herfst van 2023.

De vierkante snit voor jongens heeft deze zomer de modewereld veroverd, en waarom zou je deze trendy look niet omarmen voor de herfst van 2023? Laat ons samen ontdekken waarom deze stijl perfect bij jou past!

Sinds deze zomer is de jongen vierkant gesneden zit in ieders gedachten en er wordt nog steeds over gesproken. Hier leggen we uit waarom dit kapsel wel eens een onweerstaanbare keuze zou kunnen worden voor de herfst van 2023.

Zijn geschiedenis en betekenis

De Bob Boy-snit heeft een lange geschiedenis die eeuwen teruggaat in verschillende culturen en regio’s over de hele wereld. Vaak verwaarloosd ten gunste van meer vrouwelijke of extravagante snitten, heeft het onlangs een echte heropleving gekend, met name dankzij bepaalde beïnvloeders en mode-iconen.

Deze snit wordt vooral gewaardeerd door degenen die hun individualiteit willen laten gelden en zich willen bevrijden van esthetische conventies. Het maakt het inderdaad mogelijk om jongensachtige stijl en vrouwelijkheid te combineren door te spelen met lengtes, texturen en zelfs kleuren, om gevarieerde en moderne looks te creëren.

De vierkante snit van de jongen is sinds deze zomer ultra trendy: waarom zou je hem niet adopteren voor de herfst van 2023?
De vierkante snit van de jongen is sinds deze zomer ultra trendy: waarom zou je hem niet adopteren voor de herfst van 2023?

De redenen voor het succes ervan

Een gemakkelijk te onderhouden uitstraling

Een van de eerste redenen voor de hernieuwde belangstelling voor de vierkante snit van de jongen is ongetwijfeld het onderhoudsgemak dat het biedt.. In tegenstelling tot andere kapsels die veeleisender zijn qua verzorging en stylingtijd, vereist het jongenskapsel vaak een simpele kam of een snelle bijwerking met je vingers om het in vorm te krijgen. Het staat op zichzelf, zonder franjes of onnodige kunstgrepen.

Een grote verscheidenheid aan stijlen mogelijk

Met de vierkante snit van de jongen zijn de stilistische mogelijkheden talrijk en worden ze alleen beperkt door de verbeeldingskracht van de persoon die het draagt. Kort, halflang of lang; taps toelopend, gekruld of recht; licht, donker of gekleurd: de variaties van deze snit zijn eindeloos.

  • Een retro-look: voor een vintage-effect is het mogelijk om een ​​jongenssnit te kiezen met royale lengtes die doen denken aan de jaren twintig
  • Een androgyne stijl: je kunt net zo gemakkelijk spelen met de contrasten tussen vrouwelijkheid en mannelijkheid door te kiezen voor kortere lengtes en je gezicht te accentueren
  • Een rock-‘n-roll-kant: voor degenen die willen pronken met hun rebelse temperament, kunnen een paar taps toelopende lokken dat vleugje karakter aan de snit toevoegen

Een kapsel geschikt voor alle leeftijden en haartypes

Ten slotte mogen we niet vergeten dat de vierkante snit van de jongen geschikt is voor zowel jonge als oudere mensen. Bovendien past het zich aan alle gezichtsvormen en alle haartypes aan, of het nu fijn of dik, steil of gekruld is. Hiermee kunt u voor uzelf opkomen en tegelijkertijd uw persoonlijkheid en uiterlijk benadrukken.

De vierkante snit van de jongen komt naar voren als een essentiële trend voor herfst 2023, kapsel, lengtes, haar

Enkele tips voor het kiezen en onderhouden van de vierkante snit van uw jongen

Als je verleid wordt door de vierkante snit van de jongen en deze voor de herfst van 2023 wilt adopteren, kan het nuttig zijn om bepaalde aanbevelingen in overweging te nemen om de juiste keuze te maken en je look in de loop van de tijd te behouden.

Vind de stijl die bij je past

Allereerst is het essentieel om te bepalen welk type snit het meest geschikt is. aan uw lichaamsvorm, de aard van uw haar en uw persoonlijkheid. Aarzel niet om een ​​professionele kapper te raadplegen om antwoorden op deze vragen te vinden en profiteer van waardevolle expertise bij het kiezen van de lijn en afwerkingen van uw knipbeurt.

Kies voor producten aangepast aan jouw haartype

Om ervoor te zorgen dat de bobsnit van de jongen na verloop van tijd zijn glans behoudt, is het belangrijk om geschikte haarproducten te gebruiken. Elk haartype vraagt ​​om specifieke aandacht: normaal haar heeft simpelweg een geschikte shampoo en conditioner nodig; vettig haar heeft een talgregulerende shampoo nodig; Droog en kroeshaar heeft vaak meer verzorging nodig, zoals maskers en leave-in-behandelingen.

Voer regelmatig bijwerkingen uit bij de kapper

Ten slotte mogen we niet vergeten dat de vierkante snit van de jongen regelmatig onderhoud nodig heeft om zijn vorm en stijl te behouden. Aarzel dus niet om elke 4 tot 6 weken een afspraak te maken met uw kapper om de puntjes bij te knippen en eventueel de contouren van uw kapsel te hertekenen.

De vierkante snit voor jongens heeft zich daarom sinds deze zomer bewezen als een belangrijke trend en zou wel eens kunnen blijven verleiden voor het najaar van 2023. Je bent gewaarschuwd: dit is DE tijd om te durven met deze nieuwe snit!

Het team van BoyacaCultural wil je hartelijk bedanken voor het lezen van dit stuk. We waarderen je tijd en interesse enorm. Als je het leuk vond, waarom zou je het dan niet delen met je vrienden op sociale netwerken of WhatsApp? We zijn er zeker van dat ze de laatste trends evenzeer zullen waarderen als jij dat doet. Wie weet, misschien inspireer jij hen wel om de ultra trendy vierkante snit te adopteren voor de herfst van 2023! Een beetje inspiratie kan een lange weg gaan en wie weet, misschien worden jullie wel de stijliconen van het volgende seizoen. Bedankt voor je steun aan BoyacaCultural!

Hagazine » Blog » Ontdek waarom de vierkante jongenssnit deze zomer razend populair is geworden: Maak het jouw herfsttrend voor 2023!